Flabelos (FL-3000) mozgásterápiás készülék

A professzionális TTV (teljes test vibrációs) mozgásterápiás készülék a mozgáshiányos életmód egészségügyi kockázatainak csökkentésére! A jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere! Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt! 10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül, kényelmesen! Hogyan lehetséges ez?
tovább ...

Sószoba

A sókúra olyan természetes gyógymód, amelynek eredete évszázados tapasztalatokra vezethető vissza. A sószoba tervezése, építése és alkalmazása azon a felismerésen alapszik, hogy a sóbányákban dolgozók sokkal ritkábban szenvednek légúti betegségekben. A sószoba használatával a sóbarlangok és a sós tengeri levegő gyógyító, szépítő és ellazító erejét elvezhetjük.
tovább ...

Jade köves masszázságyak

A szakirodalomban a féldrágakő Jade jól ismert az emberi szervekre gyakorolt jótékony hatásáról. A Jade Chi sugárzása hasonló hosszúságú, mint az emberi sejteké, ennek következtében a Jáde rezgései képesek bejutni testünk belsejébe, javítja ezáltal egészségi állapotunkat, erősíti immunrendszerünket és stimulálja belső energiánkat, a Chi-t.
tovább ...

SPA méregtelenítés

Az SPA méregtelenítő kezelés a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza. Ma minden irányból zúdul ránk a sok szennyezés. A helytelen táplálkozás (túlzott fehérje-, zsír- és koleszterin bevitel), az elektroszmog, a mozgáshiányos életmód, a vitaminhiány, a stressz, az alkohol és a dohányzás a legfontosabb rizokófaktorok, amelyek egyrészt elsavasítják a vért, másrészt megterhelik szervezetünket, kiválasztó szerveinket a lerakódó méreg- és salakanyagokkal.
tovább ...

Bioptronos kezelés

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat..
tovább ...

Infraszauna

Az infraszauna mélymeleg kezelés, mely nagyszerűen regenerálja az izmokat, a bőrt és a szöveteket. Az alacsonyabb hőmérséklet (33-55˘C) miatt nagy előnye, hogy kevésbé terheli a szervezetet, mint a finn szauna. Azok is kellemesnek találják, akik a hagyományos szaunákat nem tudják elviselni. Idősek, gyenge egészségűek, vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedők is használhatják.
tovább ...

Mágnesterápia - BEMER 3000 Plus

Gazdag Erika          +36 20 4601779

Állószolárium

A mesterséges fény gyorsabban barnít, így nincs szükség órákon át tartó napozásra ahhoz, hogy a bőrszín egyenletes, aranybarna színt kapjon...

tovább ...