SPA méregtelenítés

Az SPA méregtelenítő kezelés a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza. Ma minden irányból zúdul ránk a sok szennyezés. A helytelen táplálkozás (túlzott fehérje-, zsír- és koleszterin bevitel), az elektroszmog, a mozgáshiányos életmód, a vitaminhiány, a stressz, az alkohol és a dohányzás a legfontosabb rizokófaktorok, amelyek egyrészt elsavasítják a vért, másrészt megterhelik szervezetünket, kiválasztó szerveinket a lerakódó méreg- és salakanyagokkal.
Ha túl sok pozitív ion található az emberi testben, akkor az immunrendszer meggyengül, így a baktériumok, mérgek, vírusok már komoly fenyegetést jelentenek egészségünkre, felgyorsulnak a sejtek öregedési folyamatai. Manapság a civilizációs betegségek egyre jobban előtérbe kerülnek. Sajnos, az élelmiszerek nagyon sok káros anyagot tartalmaznak, a zöldségek és a gyümölcsök természetes formájukban már nem kerülnek asztalunkra. Gondoljunk csak bele, hogy milyen volt a termőtalaj ezelőtt akár csak 100 évvel is, nem beszélve arról, hogy a gépjárművek ezreiből kipufogó gázok sokkal nagyobb mértékben növelik a légszennyezettséget, a vizeinkbe kerülő mérgek mind-mind káros hatást gyakorolnak szervezetünkre. Bármilyen úton is jut a méreg a szervezetünkbe — MÁRPEDIG belekerül, hiszen ezt tapasztaljuk nap, mint nap - szervezetünkben mind kívül, mind belül a káros jelenség megmutatkozik: bőrelváltozások, emésztési-, anyagcsere zavarok, izületi-reumatikus problémák, fáradékonyság, depresszió és még sorolhatnánk a megnyilvánulási formákat. Ezek a jelek, illetve jelenségek arra utalnak, hogy legyengült szervezetünk a bekerült méreganyagoktól már egyre nehezebben tud megszabadulni.
Hála a sok-sok kutatásnak, fejlesztésnek vannak olyan eszközök, melyekkel befolyásolni tudjuk a ránk nehezedő nyomást, és ellenállóbbá tudjuk tenni szervezetünk védekező rendszerét, illetve szerveinket normális működésre ösztönözhetjük.
Enyhítsük, fékezzük meg, vagy ha lehet, szüntessünk meg mindenféle tünetet, amik már egy ideje rontják a közérzetünket, teljesítőképességünket, erőnlétünket. Előzzük meg sok-sok betegség, panasz kialakulását! Váljunk szellemileg, lelkileg és testileg is fittebbé.

Szépüljünk meg, frissüljünk fel és tisztuljon ki bőrünk!
Ehhez hathatós segítséget az SPA méregtelenítő készülék nyújt, amely salaktalanító, tisztító, energetizáló készülék. A kezelést kúraszerűen javasolt alkalmazni. A kezelés során a lábfej bőrrétegén keresztül negatív ionok jutnak a szervezetbe, melynek hatására a víz egyfajta kiterjesztése lesz a testben lévő víznek, így a szervezet méreganyagai távozni tudnak. Az SPA készülék használata során a lábfűrdő sós vize negatív töltésű hidrogén ionokkal dúsul. Ezek az aktív ionok a talp bőrén keresztül a szövetekbe behatolva a kapilláris ereken keresztül a vérkeringésbe jutnak. A gerjesztett ionok a testben haladva toxikus anyagok sokaságához kapcsolódnak, ezáltal elveszítik saját töltésüket. Ebben az átalakított, oldott állapotban már képes szervezetünk a nyirok- és érrendszeren keresztül eltávolítani a méreg- és salakanyagokat. Igy a készülék a lábfej pórusain át a méregtelenítést a sós lábfűrdő irányába végzi. Ezen az úton lehetséges az életünk folyamán szervezetünkben felgyülemlett toxikus anyagok miatti fájdalmak, egyéb tünetek hatásainak csökkentése.
A SPA méregtelenítő készülék nem gyógyít és nem gyógyászati eszköz, hanem egy alternatív lehetőség. A rendszer a szervezet bioenergetikai mezőit egyensúlyozza ki, amely serkenti a méregtelenítési folyamatot. Amikor az elektromágneses mezőink kiegyensúlyozottak, szervezetünk a természetes funkcióit hatékonyabban tudja ösztönözni.
A méregtelenítő gép egy segítő rendszer, melynek hatására a szervezet természetes méregtelenítő funkciói felerősödhetnek, hiszen belsőnk legfontosabb feladata, hogy egészséges legyen. Minden test egyedi, így mindenki másképp reagál a rendszer használatára‚ azonban sokan számolnak be jótékony hatásáról.

Mire jó a méregtelenítés?
A méregtelenítés célja, hogy kiürítsük a szervezetünkből azokat a felhalmozódott méreganyagokat, amelyek rontják az anyagcserét, meggyengítik immunrendszerünk, valamint egyes létfontosságú szervünk kiegyensúlyozott, egészséges működését és gátolják a sejtek regenerációs folyamatait.
A méregtelenítés ma már egyszerű, sőt kifejezetten kellemes a SPA méregtelenítő készülékkel!
A stressz, az elfogyasztott élelmiszerek káros összetevőinek negatív hatását néhány egyszerű lépésben semlegesíthetjük, szervezetünk pedig jó közérzettel, kiegyensúlyozottsággal hálája meg a törődést. Sokan úgy képzelik, hogy a méregtelenítés egy megterhelő, hosszas folyamat, mely rengeteg lemondással jár, pedig valójában egy igazán kíméletes módszer áll rendelkezésünkre, mely nemhogy nem igényel nagyobb erőfeszítést, de még kellemes is.

Méregtelenítés — a kiindulópont egy új életminőséghez
A méregtelenítés energiával tölti fel a szervezetünket, vitalitást ad — egyszerűen megváltoznak mindennapjaink, nagyobb lesz munkabírásunk!
Negatív ionok — sav-bázis egyensúly
A negatív ionok kivonják a salakanyagokat és mérgeket a szervezetünkből a lábfej bőrének pórusain keresztül, miközben visszaállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mai rohanó, stresszes életvitelünk, helytelen táplálkozási szokásaink, mérgeket tartalmazó ételeink a szervezet elsavasodásához vezetnek, az egyensúly felbomlása pedig betegséget okozhat.
A kozmetikai kezelések, az étrend-kiegészítők hatékonyságát jelentősen megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól, ezáltal jobban tudja fogadni, feldolgozni és beépíteni a hatóanyagokat.

Az alábbi esetekben ellenjavallt a SPA méregtelenítő használata:
• Pacemaker, vagy bármilyen más elektromos inplantátum viselőinél
• Szervi transzplantáció esetén
• Terhes és szoptató nők esetén a terhesség és szoptatás ideje alatt.
A fentiek alól kizárólag a kezelőorvos adhat felmentést!

vissza ...